Nichola Fletcherová
Skladem
Expedujeme do 1 pracovního dne.
539 Kč
Běžná cena: 599 Kč
Ušetříte: 60 Kč (10 %)
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 08:00 - 11:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 12:30, 13:00 - 18:00 |
Sobota | 08:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, vázaná, 320 stran, 23,6 × 28,2 cm, česky
Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.