Obálka titulu Uzení, nakládání a konzervování masa
E-kniha

Uzení, nakládání a konzervování masa

Bernhard Gahm

Ihned

K dispozici pro okamžité stažení

212 Kč

Když objednáte zboží jako dárek, ve formuláři vložíte emailovou adresu, na kterou zašleme dárkový e-mail s kódem. S tímto kódem si obdarovaný u nás na Kosmas.cz dárek vyzvedne.

Více informací o nákupu dárku

Popis: Elektronická kniha, 128 stran, bez zabezpečení DRM, PDF PDF, česky

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit....



Zpět na všechny kategorie