Tereza Strnad (1978)
Vystudovala malířství na AVU, žije se svými třemi dětmi v Praze.
„Od dětství kreslím, maluji, něco vyrábím, šiju, kutím, je to přirozená součást mého života. Na střední výtvarnou školu jsem se nedostala, cestu k umění mi otevřelo až studium na pražské akademii, kde jsem šest let studovala v malířském ateliéru Jiřího Sopka. Nejsem čistokrevný typ malíře, občas si potřebuji odskočit k jinému druhu tvorby. Psaní knihy pro mne byla nová a úžasná zkušenost.
Mám dva syny a dceru. Text jsem si na mladším synovi otestovala a po večerech jsme se spolu rukopisem prokousali. To byla Lumpárie jen kupičkou potištěných papírů bez obrázků. Kluk, pro kterého bylo čtení vždy jen nudná povinnost, která víc potěší rodiče než jeho samého, se na mě po přečtení podíval a řekl: ‚Mami, ještě jednou!‘. Nyní mi dorůstá do věku čtenáře dcera a já se moc těším, že si spolu Lumpárii, tentokrát už opravdovou knihu s obrázky, přečteme. Věřím, že má co říct nejen mému Pepovi, Oskarovi a Bertě.
Pokud byste měli zájem si prohlédnout moji malířskou tvorbu, najdete ji na stránkách www.terezastrnad.com nebo na instagramovém profilu strnadtereza.“


Podle typu

  • Kniha (1)

Z kategorií

Podle jazyků

  • česky (1)

Tereza Strnad

Cesta do Lumpárie
Kniha

Cesta do Lumpárie

Tereza Strnad  /  Thovt (2022)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

348 Kč

Načítáme data ...