Mgr. Kateřina Dolenská (1987)
Jsem Káťa, vědomým pohybem vracím ženám mládí nejen do tváří.
Moje cesta mě dovedla do bodu, kdy se ze mě stala expertka na zdravé anti-age techniky, mezi kterými vyniká Obličejová jóga a Hormonální jóga. Jsem certifikovaná lektorka více druhů léčivé jógy.
Miluji život a jsem požitkář. Užívám si každou chviličku. Nebylo tomu tak vždy. Před lety jsem věřila na tvrdou práci a život plný starostí. Až vlastní (ne)zdraví zastavilo můj úprk za … už ani nevím čím.
Jóga se mi stala lékem, mámením, posláním, profesí. Fascinuje mě moudrost a samoléčebné schopnosti, kterými jsme všichni vybaveni. Jóga mi do života přinesla zdraví i radost. Obličejová jóga mě zbavila pigmentových skvrn a udržuje mladistvý vzhled dlouhodobě. Hormonální jógová terapie napravila (ne)plodnost a vnesla do těla nejen hormonální harmonii. Hatha jóga mi udržuje v srdci i duši. Těhotenská jóga mi pomohla zvládat změny vlastního těla a přípravu vědomí na příchod nového člena rodiny. Jóga vnesla hluboký nadhled i nad náročná témata a stala se obranným mechanismem organismu, sebeuzdravujícím strážcem hormonální rovnováhy těla.
Svým klientům předávám pohybem radostnou energii, cestu k životnímu elánu, k uzdravení, k sebelásce. Tvořím online kurzy, vedu semináře, píšu články, natáčím videa, pořádám ozdravné zájezdy u moře/oceánu. Jsem autorkou projektu jogamaniak.cz a nyní i Učebnice omlazujících technik. Jsem hrdá na výsledky klientek, které prošly Výcvikem 21 dní pro krásu, který v krátkém čase omlazuje tváře o několik let. Ráda se o své poznání podělím i s vámi. Posvítím vám na cestu k radosti z pohybu, který omlazuje, léčí a zvyšuje imunitu.


Podle typu

  • Kniha (1)

Z kategorií

Podle jazyků

  • česky (1)

Kateřina Dolenská

Omlazující techniky pro zdravou pleť bez vrásek
Kniha

Omlazující techniky pro zdravou pleť bez vrásek

Kateřina Dolenská  /  Kořeny (2022)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

719 Kč