Skladem
Expedujeme do 1 pracovního dne.
179 Kč
Po - Pá | 09:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 08:30 - 11:30 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 19:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 13:00, 13:30 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 17:00 |
Sobota | 09:00 - 11:30 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 08:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, brožovaná, 64 stran, 16,5 × 20 cm, česky
Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák), jiné se při...