Po - Pá | 09:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 17:30 |
Sobota | 09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30 |
Neděle | 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:30 |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 17:00 |
Neděle | 10:00 - 13:30, 14:00 - 17:00 |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, vázaná, 96 stran, 12 × 16,5 cm, česky
Koření je nezbytnou součástí pokrmu, zvýrazňuje a harmonizuje chutě, dodává mu neodolatelnou vůni a podporuje chuť k jídlu. Ke kořenění se využívají různé části rostlin, a to jak listy nebo květy, tak kořínky či oddenky, dokonce i kůra a často celé...
Klára Trnková
Klára Trnková
Klára Trnková