Obálka titulu Woman of the World

Woman of the World

Amy MacDonald


Expedujeme do 1 pracovního dne.

305 Kč

Popis: 1× CD, anglicky

2018 (Kompilace)

Písničkářka ze Skotska
1 This Is The Life
2 Mr. Rock And Roll
3 Slow It Down
4 Dream On
5 What Happiness Means To Me
6 Woman Of The World
7 Poison Prince
8 From The Ashes
9 Pride
10 Run
11 Down By The Water (Acoustic)
12 Don't Tell Me That It's Over
13 Give It All Up (live)
14 Come Home
15 Left That Body Long Ago
16 Let's Start A Band (live)
Zpět na všechny kategorie