Zdeněk Folprecht se narodil v roce 1991. Na základní škole vyhrál okresní kolo recitační soutěže, na vesnickém plese společně se spolužáky imitoval skupinu Beatles.
Vždycky rád bavil sebe i okolí. Ale vůbec nejradši s balonem u nohy. S fotbalem začínal ve Stochově poblíž Kladna stejně jako třeba Jiří Novotný. A stejně jako on zamířil do pražské Sparty.
Jen mistrovských titulů vyhrál o něco míň, konkrétně jeden z roku 2010. Díky povedenému hostování ve druholigové Viktorii Žižkov v sezoně 2014/15, kdy nastřílel 12 gólů, přestoupil do Slovanu Liberec. Pod Ještědem a s trenérem Jindřichem Trpišovským zažil nejlepší období kariéry, zahrál si dvakrát Evropskou ligu. Působil také v Ázerbájdžánu, tři roky na Kypru a na závěr si zkusil italskou Serii C. Po vážném zranění kolene se před rokem rozhodl kariéru ukončit. Své fotbalové i životní zkušenosti nyní rozdává jako expert O2 TV Sport, na Radiožurnálu má podcast První dotek a na webu Footballclub.cz pravidelný sloupek Střed(a).
Svět kopané mu dál dělá radost, tu největší má ale ze svých synů. Právě synové Zdenda a Filip byli motivací pro jeho knížku.


Podle typu

  • Kniha (1)

Z kategorií

Podle jazyků

  • česky (1)

Zdeněk Folprecht

Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta
Kniha

Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta

Zdeněk Folprecht  /  NextPage Media (2023)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

314 Kč

Načítáme data ...