Jsem terapeutka celostní energetické medicíny. Klienty neléčím, ale uzdravuji odstraněním příčin potíží. Vracím tělo a psychiku zpět do rovnováhy.
Autorka knih „Snídaně pro celodenní pohodu“ a „Jak posílit imunitu za 90 dní“.
Expertkou v oblasti celostního zdraví jsem se stala kvůli vlastním zdravotním potížím. Západní medicína pro mě neměla řešení, lékaři to vzdali. Já nikdy, věřila jsem, že musí existovat cesta. Sama jsem se touto celostní cestou zbavila chronické únavy a třicet let trvajících potíží, se kterými si lékaři nevěděli rady. I když jsem jako dítě chtěla být lékařkou, jsem doktorkou ekonomie. Po mnoha letech přednášení na ekonomické fakultě se od roku 2009 profesionálně věnuji celostnímu zdraví.
Dnes pomáhám klientům tím, že odstraňuji příčiny jejich potíží. Odstraňuji blokády a překážky v těle a díky tomu se vrátí jejich psychika a tělo do rovnováhy a uzdraví se. Svoji práci miluji.
Celostní medicínu považuji za medicínu budoucnosti, která velmi efektivně doplňuje medicínu západní. Tato cesta k rovnováze, tedy odstranění blokád a překážek v těle, je pro mě nejen zbavením se diagnóz ale také cesta k vnitřní spokojenosti.


Podle typu

  • Kniha (2)

Z kategorií

Podle jazyků

  • česky (2)

Nicole Lukášková

Snídaně pro celodenní pohodu
Kniha

Snídaně pro celodenní pohodu

Nicole Lukášková  /  ZDRAVESNICOLE.CZ (2022)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

439 Kč

Načítáme data ...
Jak posílit imunitu za 90 dní
Kniha