Narodil jsem se v roce Vodního Hada první den měsíce Lásky ve znamení Býka s ascendentem Raka v malé podkrkonošské obci.
Po absolvování lékařské fakulty v Olomouci jsem nastoupil v roce 1978 jako chirurg do nemocnice v Semilech. V roce 1982 jsem se začal věnovat rehabilitaci. Po revoluci v roce 1989 jsem krátce působil jako ředitel nemocnice, čímž jsem si rozšířil obzor vnímání o další rozměr. V roce 1992 jsem zahájil privátní praxi v oboru fyzioterapie a léčebná rehabilitace. Své vzdělání jsem si doplnil studiem homeopatie, diagnostiky EAV a poté rozšířil o psychosomatiku a etikoterapii.
Postupně jsem dozrál k přesvědčení, že tou správnou životní cestou je celostní pohled na život. Jak na stravování, životosprávu, tak na diagnostiku i léčení v rámci celostní medicíny.
Často a rád přednáším, jak pro laickou veřejnost, tak i pro studenty a odborníky. Zároveň jsem začal publikovat. Od roku 2004 jsem vlastním nákladem vydal již několik knih o stravování. V roce 2017 jsem dokončil zatím poslední knihu „Mozaika souvislostí.“ Mým koníčkem je kromě medicíny také cestování, což mne vedlo k vydání již čtyř knih reportáží, vzpomínek a příběhů s cestovatelskou tematikou.


Z kategorií

Podle jazyků

  • česky (4)

Miroslav Holub

Oranžová kniha
Kniha

Oranžová kniha
Pod zrcadlem moudrosti

Miroslav Holub  /  Mirasole (2022)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

315 Kč

Neumannovy Poděbrady 1984
AudioKniha ke stažení

Neumannovy Poděbrady 1984 [mp3 ke stažení]

Viktor Dyk, Bob Dylan, Miroslav Holub, Miroslav Holub, Milan Rúfus, Jiří Šotola  /  SUPRAPHON (2021)

Ihned

K dispozici pro okamžité stažení

62 Kč

Načítáme data ...
Zrcadlo moudrosti
Kniha
Zrcadlo moudrosti
Kniha