Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 08:00 - 11:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 17:30 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 20:00 |
Sobota | 09:00 - 20:00 |
Neděle | 09:00 - 20:00 |
Po - Pá | 09:00 - 19:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, vázaná, 248 stran, 16,5 × 23,5 cm, česky
Autorka Petra Střelecká je zakladatelkou kavárny a pražírny kávy Industra Coffee v Brně, oceňovanou baristkou na světových soutěžích a lektorkou kávových kurzů. Ve své knize se s vámi podělí nejen o své zkušenosti s přípravou kávy, ale také o to, jaké to je otevřít si kavárnu na „špatném“ místě a jak se vlastně dobrá kavárna pozná. Najdete zde i spoustu receptů na kávové drinky nebo dezerty, na které se do Industry sjíždí hosté až z Prahy.