Z kategorií

Nejprodávanější knihy - březen 2024 - gastronomie

Umění fermentace I.
Elektronická kniha
Les a louka na talíři
Kniha

Les a louka na talíři
150 receptů z divoké kuchyně

Ulla Mayer-Raichle, Gisula Tscharner  /  Grada (2020)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

134 Kč

(pův. cena: 134 Kč)
Chvála české kuchyně - bible české gastronomie
Kniha
Besky. Pečeme nebesky
Kniha

Besky. Pečeme nebesky

Veronika Beskydiarová  /  Sevruga (2023)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

503 Kč

Jazyk, srdce, mozek, krev
Kniha

Jazyk, srdce, mozek, krev

Martin Pecina  /  Esence (2023)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

719 Kč

Malá diabetická kuchařka
Kniha

Malá diabetická kuchařka

Vladimíra Havlová, Simona Kratochvílová  /  Vyšehrad (2023)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

206 Kč

Nejlepší restaurace Guide 2024
Kniha

Nejlepší restaurace Guide 2024

Václav Budinský  /  TopLife Czech (2023)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

792 Kč

Fermentujeme se Superkvašáky
Elektronická kniha

Fermentujeme se Superkvašáky [e-kniha]
Zdravě, lehce a zábavně

Eva Horáčková  /  CPress (2021)

Ihned

K dispozici pro okamžité stažení

269 Kč

Načítáme data ...
Chemie na talíři
Kniha

Chemie na talíři
Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?

Ondřej Dvořák  /  Grada (2021)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

359 Kč

Jedlé a jedovaté rostliny a plody
Kniha

Jedlé a jedovaté rostliny a plody
Poznejte rozdíl

Frank Hecker, Katrin Heckerová  /  Grada (2021)

Skladem

Expedujeme do 1 pracovního dne.

134 Kč

(pův. cena: 134 Kč)