29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 08:00 - 11:00 |
Neděle | Zavřeno |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:30 - 17:30 |
Sobota | 08:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
11.4.2024 | Zavřeno |
12.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
31.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
4.4.2024 | Zavřeno |
5.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
31.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 20:00 |
Sobota | 09:00 - 20:00 |
Neděle | 09:00 - 20:00 |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
31.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 21:00 |
Sobota | 09:00 - 21:00 |
Neděle | 09:00 - 21:00 |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 12:30, 13:00 - 17:00 |
Sobota | 08:00 - 11:00 |
Neděle | Zavřeno |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
31.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 17:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, brožovaná, 64 stran, 16,5 × 20 cm, česky
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové...
Josef "Pepson" Snětivý