Skladem
Expedujeme do 1 pracovního dne.
360 Kč
Po - Pá | 08:00 - 17:00 |
Sobota | 08:30 - 11:30 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 19:00 |
Sobota | 09:00 - 13:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 20:00 |
Sobota | 09:00 - 20:00 |
Neděle | 09:00 - 20:00 |
Po - Pá | 09:00 - 19:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 21:00 |
Sobota | 09:00 - 21:00 |
Neděle | 09:00 - 21:00 |
Po - Pá | 09:00 - 17:00 |
Sobota | 09:00 - 11:30 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, vázaná, 248 stran, 17 × 24 cm, česky
V současné době je na trhu množství knih popisujících konzervativní teorii výroby českého ležáku nebo naopak kreativní tvorbu receptů všemožných pivních stylů vyráběných v nespecifikovaných podmínkách domácího vaření či minipivovaru. Tato publikace se zabývá především praktickým pohledem na výrobu piva v minipivovarech a malých pivovarech se zaměřením na nástrahy reálného provozu.
děti a mládež učebnice - vzdělání podle předmětů
naučná, odborná a učebnice učebnice Vysoké školy a VOŠ Chemie
Stanislav Musil