29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
31.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 08:30 - 11:30 |
Neděle | Zavřeno |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 19:00 |
Sobota | 09:00 - 13:00 |
Neděle | Zavřeno |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
31.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, vázaná, 208 stran, 17,3 × 24,7 cm, česky
Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických tipů, pochopíte principy fermentace, objevíte spoustu nových receptů nejen na fermentované potraviny, ale také na jídla z nich. Vše co nejjednodušeji, krok za krokem a z dostupných surovin rostlinného původu. Zjistíte, že fermentace není vůbec tak složitá, jak jste si mysleli.