Po - Pá | 08:30 - 20:00 |
Sobota | 08:30 - 18:00 |
Neděle | 08:30 - 18:00 |
Po - Pá | 09:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 08:30 - 11:30 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 17:30 |
Sobota | 09:00 - 12:30, 13:00 - 17:30 |
Neděle | 10:00 - 12:30, 13:00 - 17:30 |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 19:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 21:00 |
Sobota | 09:00 - 21:00 |
Neděle | 09:00 - 21:00 |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, vázaná, 164 stran, 21,3 × 23,9 cm, česky
Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky…Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? Stejně jako na talíři se setkávají také v naší nové kuchařce....
Petr Jelínek, ...
Petr Jelínek, ...