Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek
Skladem
Expedujeme do 1 pracovního dne.
297 Kč
Po - Pá | 08:30 - 17:30 |
Sobota | 08:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 17:00 |
Neděle | 10:00 - 13:30, 14:00 - 17:00 |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 21:00 |
Sobota | 09:00 - 21:00 |
Neděle | 09:00 - 21:00 |
Po - Pá | 08:00 - 13:00, 13:30 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, brožovaná, 216 stran, 16,8 × 21,4 cm, česky
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.