Jan Jílek, Josef A. Zentrich
Rozebráno
Titul je vyprodaný.
262 Kč
Běžná cena: 328 Kč
Ušetříte: 66 Kč (20 %)
Po - Pá | 08:30 - 20:00 |
Sobota | 08:30 - 18:00 |
Neděle | 08:30 - 18:00 |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 08:00 - 11:00 |
Neděle | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 08:30 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
20.05.22 | Zavřeno |
21.05.22 | Zavřeno |
05.07.22 | Zavřeno |
06.07.22 | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 19:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, brožovaná, 208 stran, 12,4 × 20,5 cm, česky
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných kvasů po příslušné technologické operace při destilaci, v nichž nechybí cenná praktická doporučení , která zajistí výsledné pálence.