29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
25.4.2024 | Zavřeno |
26.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 08:00 - 18:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
29.3.2024 | Zavřeno |
30.3.2024 | Zavřeno |
31.3.2024 | Zavřeno |
1.4.2024 | Zavřeno |
Po - Pá | 09:00 - 17:00 |
Sobota | 09:00 - 12:00 |
Neděle | Zavřeno |
Popis: 1× kniha, vázaná, 180 stran, 21,7 × 28,1 cm, česky
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů...