Kniha Zlín nabízí reading copies Červenky

Tomáš Weiss

Pokud budete vybráni, mohli byste číst nového Jo Nesba o měsíc dřív než ostatní čtenáři. Podmínkou je, že knihu přečtete a pak o ní publikujete recenzi dřív, než kniha oficiálně vyjde. Víc v textu z nakladatelství. Pozor - přihlášky do 18. února!

Reading copies - Červenka

Vypisujeme konkurz na reading copies knihy Červenka Joa Nesbøho. Přihlašovat se můžete do 18. února 2014. Více informací o knize najdete na našem webu: http://www.knihazlin.cz/fleet/cervenka

Co je nutné splnit:

1. Je třeba mít chuť na čtení, zápal a trochu talentu.
2. Máte vůbec čas číst? Recenze totiž musí být publikována před oficiálním vydáním, které je 20. března. Na přečtení a napsání recenze budete mít měsíc.
3. Víte, kde budete recenzi publikovat? Máte blog, nebo přispíváte na některý z portálů? Recenzujete knížky pravidelně a můžete se nám pochlubit?
4. Napište nám, proč zrovna vy byste měli knihu číst. Máte velkou návštěvnost blogu? Máte k literatuře blízko? Nebojte se nás okouzlit.
5. Protože nabízíme reading copies v el. podobě ve formátu MOBI, potřebujete čtečku Kindle, popř. nainstalovanou aplikaci v mobilu, na tabletu nebo PC. Náš MOBI formát je zabezpečený, není tedy možné e-knihu číst na jiných zařízeních.

Pokud budete vybráni, obdržíte el. verzi textu na svůj email. Do e-knihy budou několika způsoby zapsány vaše osobní údaje. Za text přijímáte plnou odpovědnost. Snažte se ho maximálně střežit – zákaz šíření a kopírování textu (bude jasně identifikovatelný také díky chybám, které reading copies běžně obsahují). Důvěřujeme vám a doufáme celá akce proběhne v pořádku a fér.

Přihlašovat se můžete na http://bit.ly/rc_cervenka do 18. února 2014.

14.2.2014