17. listopadu 2016 – život v pětiletce Mstivé svině, čínsko-české provokace, ruskej agent před pikolou, za pikolou, natrumpovaný Klaus a Andrej, kozel zahradník, co hlídá kasu…

Tomáš Weiss

Svobodu! Svobodu! Pamatujete, jak se to neslo Václavákem, ale i nad náměstími v Brně, Ostravě, Plzni a vůbec, po celý zemi? Nezapomenutelné pocity tvora, který se z ponížení zvedá do stoje vzpřímeného. Je skvělé žít bez bolševíka, ale ne že by tady pořád někdo neotravoval v průběhu těch 27 let.

Je sice pravda, že do ráje má lidské uspořádání věcí vždycky asi tak daleko, jako smrtelník do anděla, ale co tady se děje, to už fakt přestává rozum brát. Pod pěnou dní, kdy jeden ksicht podrazí druhýho ksichta, kdy kdejaký mluvčí tluče prázdnou slámu a borce, co už dokradli, vystřídají ti, co jsou zrovna při chuti, tak pod pěnou těchto dnů pomalu a s rozvahou bublá sirné bahno a zvyšuje nad močálem nenápadně a jistě svoji otravnou koncentraci. Liberální demokracie, ten pokus o maximum lidské svobody nejen pro většiny a nejen pro ty zdravé a bohaté, je čím dál víc v obležení lidí, kterým se nehodí a těch, kteří se nechali špatnými příklady strhnout ke zvlčilostem. Člověk se rozhlédne po republice i po světě a vidí – ďábel má v pazouře čím dál víc Trumpů. Až budete letos stát na náměstí, tak si připomeňte aspoň pár věcí, které v současnosti česká demokracie prohrává. Na Hradě sedí už druhý prezident, který má radši Rusko než Evropskou unii a NATO. Kvůli kšeftům několika lidí kolem Hradu nás naši nejvyšší ústavní činitelé prodávají Číňanům v pozoru a se servilností lokajů. Jako Jánošík se nám předvádí majitel víc než 200 firem, který se rozhodl, že nejlépe si je ohlídá jako ministr financí, když je bude zároveň vlastnit, kontrolovat a částečně jim také přidělovat dotace a státní zakázky. Jde o desítky miliard korun z daní. Jak se to stalo, že ten, který neměl být nikdy připuštěn do politiky, si dneska hraje na Občanské fórum a zbytečně moc spoluobčanů mu to baští i s navijákem a tak ze sebe Pán koblih udělá časem napřed premiéra a nakonec prezidenta z Čapího hnízda, do piče! Proti tomu všemu je třeba naléhavě a účelně protestovat. Znovu si vzpomenout na to, jak že se to vlastně dělá. Dobří lidé, protestujte! Proti těm, kteří sice používají všechny výhody liberální demokracie, ale z duše ji nesnášejí, když je chce kontrolovat a brzdit v rozletu.  A hledejte si dobré informace a čtěte pořádné knihy! Nejhorší totiž je, když si demokracii ochočí vlci, kteří si seženou dostatek ovcí.

16.11.2016