Existuje krystal, který vám může pomoci?

nakl. Metafora

Judy Hallová (*1943) se zabývá karmickou astrologií, regresivní terapií a účinky drahých kamenů. Jako autorka má na svém kontě přes 45 titulů, mimo jiné velmi úspěšné Kameny od A od Z nebo Karmu vztahů. Objevila se na žebříčku stovky spirituálně nejvlivnějších žijících lidí, který každoročně sestavuje Watkins Revue.

Drahé kameny a minerály fascinovaly člověka od pradávna. Už ve starém Egyptě a Mezopotámii věřili, že kameny ovlivňují fyzické i psychické pochody v tělech. Vyráběli z nich amulety, byly součástí lektvarů ochranných i posilujících. Lidé věřili, že drahé kameny mají moc zahánět zlé síly, neštěstí, neduhy, chránit před uřknutím a pomáhat překonat těžká období života.

Polodrahokamy na nás mají trojí vliv. Posilují oslabené, oslabují nadbytečné a odstraňují blokády, které brání průtoku energie a souhře všech procesů v těle. Pomáhají nám k pozornosti, koncentraci, trpělivosti, pokoře a lásce ke všemu kolem nás. 

Manifestace (přivolávání do života) pomocí krystalů je opravdu snadná: jsou to úžasné nástroje. Nepotřebujete žádné zvláštní dovednosti ani předběžné znalosti; stačí, když budete ochotni věnovat pár chvil poznávání krystalů a postupovat podle jednoduchých pokynů, které jsou krok za krokem uvedeny u profilu každého krystalu.

V knize Magická síla kamenů vás Judy Hallová, jedna z nejprodávanějších světových autorek knih o kamenech, naučí, jak používat krystaly k posílení schopnosti manifestovat. Zákon přitažlivosti funguje na principu, že podobné přitahuje podobné – krystaly, které již samy o sobě mají silné vibrační energie, mohou váš záměr umocnit a přesně zaměřit. Dozvíte se, jak vycítit energii krystalů a vybrat si ty správné, s nimiž můžete pracovat.
Součástí knihy jsou podrobné profily více než sedmdesáti krystalů, které mají výjimečné vlastnosti

9.11.2023