Caroline Myssová: Smysl života léčí a uzdravuje

Alpha Books, DharmaGaia

Po knize Posvátné smlouvy, napsané jako průvodce po hledání vlastního smyslu života, vychází teď americké autorce Caroline Myssové další dvě knihy: Karty archetypů a Léčivé rady pro uzdravení.

  Caroline Myssová, Ph. D., průkopnicí v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí. Od roku 1982 působí jako intuitivní lékařka: intuitivně dokáže "vidět" nemoc v těle pacienta. Pomáhá lidem porozumět emočním, psychickým a fyzickým příčinám vzniku nemoci v jejich těle. Spolupracovala rovněž s dr. Normanem Shealym, M. D., Ph. D., zakladatelem Americké asociace holistické medicíny, při výuce intuitivní diagnostiky.

Autorka při své práci odhalila, že neznalost smyslu života bývá často příčinou velkého duchovního neklidu. Tato metafyzická choroba vyvolává deprese, úzkost, únavu a nakonec i fyzická onemocnění.

V krátké předmluvě ke knize Léčivé rady pro uzdravení autorka píše:

Milí přátelé,uzdravení je více než jen vyhraný souboj s nemocí či bezmocí. Moudrý přístup nám praví, že jde především o životní styl, který vyžaduje neustálou pozornost, aby se naše duše, tělo i mysl cítily dobře a v rovnováze. Cílem je, abychom se stali vyrovnanými a silnými osobnostmi. To je také ale to nejtěžší. Nemoci, stejně jako životní ztráty, osamělost a osobní problémy vám často převrátí život naruby, změní váš pohled na svět a vynutí si úplně nový životní styl. Někdy je těžké se rozhodnout, kde vlastně začít. Proto jsem vytvořila tyto karty. K posílení osobní síly stačí ze začátku drobné krůčky, které později způsobí obrovské změny a rozproudí celý proces vaší proměny. I malá změna návyku, nebo zařazení nového návyku, může posílit vaši osobní sílu. Zbavíte-li se v životě jen jednoho malého zlozvyku, uvidíte, že to přinese do života zcela jiný proud energie. Tato energie má vliv na vaše myšlenky, přináší vám nové inspirace a probouzí ve vás kreativitu. Jeden pozitivní čin může vytvořit zcela novou kvalitu života! Tyto karty můžete používat neustále, udržovat si zdraví na fyzické, emocionální a duševní úrovni je celoživotní úkol. Ať vám přinesou radost a požehnání.

 

30.8.2019